Kinderkerk
Op zondagmorgen is er voor de kinderen van de groepen 1-7 kinderkerk. Elke week wordt er geknutseld of gekleurd met de kinderen, dit alles aan de hand van een verhaal uit de Bijbel dat vooraf wordt voorgelezen. De kinderkerk gebruikt de methode ‘Vertel het maar’ als leidraad.

Voor de kinderen van de groepen 1-4 is er iedere zondag kinderkerk. Voor de kinderen van de groepen 5-7 is dit om de week. Na de Schriftlezing, voor de preek, gaan de kinderen naar de kinderkerk. Als er wordt gecollecteerd in de kerk, vooraf aan het laatste lied, komen de kinderen terug in de kerk. Ze nemen plaats op de eerste banken voorin de kerk voor het kindermoment, waarna ze weer in kerk gaan zitten voor het slotlied.

Neem voor meer informatie contact op met Willeke Jongejeugd.