Bekleed worden met Christus… - vooruitblik zondagmorgen 17 december
Bekleed worden met Christus… - vooruitblik zondagmorgen 17 december

Waarom heb je kleren aan? Waarom heb je deze kleren aan? Heb je altijd deze kleren aan? Heb je altijd dezelfde kleding aan, of het nu voor een feest, sporten, zwemmen of werk is?

Waarmee je je bekleed, welke kleren je aan hebt, laat zien wie je bent, waar je voor leeft en het is ondersteunend bij wat je doet.


Met Christus bekleed worden, laat zien wie je bent, van Christus, waar je voor leeft en het helpt om te leven zoals Christus wil. Bij de doop worden we met Christus bekleed, de doop laat zien (van) wie je bent, voor wie je leeft en het helpt om te leven als Gods kind.


Daarover nog veel meer in de ochtenddienst n.a.v. Galaten 3:26-4:7 waarin de doop wordt bediend aan twee kinderen van de gemeente.


Om het voor de kinderen nog duidelijker te maken, hebben we één en ander aan foto’s… Dus zorg dat jij er bent met je (klein)kinderen. Voor de allerkleinsten is er crèche in Ichtus, voor de kinderen van de basisschool is er kinderkerk waar ze verder gaan met het Adventsproject


Iedereen is van harte welkom in de kerk, maar ook na afloop in Ichtus om elkaar te ontmoeten onder het genot van drinken met iets erbij.