Gemeenteavond in teken van het beroepingswerk
Aankomende maandag, 7 mei, is er in Ichtus een gemeenteavond die volledig in het teken zal staan van het beroepingswerk. De beroepingscommissie heeft unaniem aan de kerkenraad advies uitgebracht en de kerkenraad heeft het advies van de beroepingscommissie unaniem overgenomen. De eventueel te beroepen predikant is dominee A.L. Molenaar, hervormd predikant in Yerseke. Tijdens de gemeenteavond zal de beroepingscommissie het advies verder toelichten.

Dominee Molenaar was onlangs te gast in onze gemeente. Wie deze dienst wil terugluisteren kan dat doen via www.kerkomroep.nl - woensdag 14 maart (biddag), de dienst van 19.00 uur.

De gemeenteavond begint om 20.00 uur. Om 19.30 uur staat de koffie klaar. Na afloop is er voor de liefhebbers nog een hapje en drankje. Iedereen is van harte welkom, belijdende leden mogen deze avond hun stem uitbrengen.