Elke zondagmorgen zijn kinderen welkom op creche en kinderkerk
Elke zondagmorgen is er crèche voor de kindjes van 0 tot 4 jaar in ontmoetingscentrum Ichtus, dat aan het kerkgebouw vast zit. Ichtus (rechts van de kerk) heeft een eigen ingang. En vanuit Ichtus kun je via tussendeuren naar de kerk. Alle kindjes van 0 tot 4 zijn van harte welkom te komen spelen tijdens de ochtenddiensten, die beginnen om 10.00 uur. De meeste kindjes hebben iets te drinken en iets (kleins) te eten bij zich.
Kinderkerk Voor de kinderen van de basisschool is er kinderkerk. Elke week wordt er geknutseld of gekleurd met de kinderen. Dit alles aan de hand van een verhaal uit de Bijbel dat vooraf wordt verteld. En er wordt natuurlijk ook gezongen! De kinderkerk gebruikt de methode ‘Vertel het maar’ als leidraad. Voor de kinderen van de groepen 1, 2, en 3 is er iedere zondagochtend kinderkerk. Voor de kinderen van de groepen 4, 5 en 6 is dit om de week. Na de Schriftlezing zingen we een kinderlied, vervolgens is er een kindermoment in de kerk en daarna gaan de kinderen naar de kinderkerk. Tijdens de kinderkerk wordt er gecollecteerd, net als in de kerk. Als er wordt gecollecteerd in de kerk, voorafgaand aan het laatste lied, komen de kinderen terug in de kerk.